header image

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΤΟΕ 2014

03/06/2014

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Γραμματεία Αθλητισμού της ΟΤΟΕ σάς γνωρίζει τη λήξη των Πρωταθλημάτων για το έτος 2014 στα Συλλογικά και Ατομικά αθλήματα.

Ένα ακόμη πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και με εντυπωσιακούς τελικούς στο Βόλεϊ Γυναικών, το Μπάσκετ και το Τένις, που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31 Μάιου 2014, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη με τις απονομές των επάθλων και των μεταλλίων, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας συνάδελφο Σταύρο Κούκο, τον Δήμαρχο του Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη και τους Προέδρους των Σωματείων μας.

Η επιτυχία όλων αυτών των Διοργανώσεων, στηρίζεται κάθε χρόνο στους Συλλόγους μέλη μας, καθώς επίσης και στους συναδέλφους, που τις υλοποιούν και συγκεκριμένα στην Μαρία Μανιά της γραμματειακής υποστήριξης, στην Δήμητρα Κολούτσου του γυναικείου Βόλεϊ, στην Εύη Κελεπούρη του Τένις, στον Πέτρο Κασιδιάρη και στον Δημήτρη Βρούτση του Ποδοσφαίρου, στον Γιάννη Κωστάκο του Μπάσκετ και στον Γιώργο Ρούσσο που εκτός από το Σκάκι και το Πινγκ-Πονγκ είναι η ψυχή της γραμματείας, ο συνάδελφος «πανταχού παρών». Οι παραπάνω με την ανιδιοτελή, αγόγγυστη και καθημερινή εθελοντική προσφορά τους, στήριξαν για μια ακόμα χρονιά όχι μόνο το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και το δύσκολο έργο της διοργάνωσης και του συντονισμού των ομάδων. Η παρουσία τους στα αθλητικά δρώμενα της Ομοσπονδίας μας, η κινητικότητά τους αλλά και τα άριστα οργανωτικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν, δημιούργησαν σχέσεις άρρηκτης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους συναδέλφους - αθλητές και στους συναδέλφους -  υπεύθυνους των αθλημάτων.

Σε όλους τους συναδέλφους και στα σωματεία που συμμετείχαν και στα έξι αθλήματα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους, το ήθος τους και το αγωνιστικό τους ταμπεραμέντο και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που στελεχώνουν την γραμματεία αθλητισμού της ΟΤΟΕ για την απρόσκοπτη διοργάνωση των αγώνων.

Είναι αλήθεια ότι ο Αθλητισμός είναι αλληλέγγυος με τον πολιτισμό, αλλά μεγαλύτερη αλήθεια είναι, ότι ο αθλητισμός μας ενώνει.