header image

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.

05/07/2011

Οι τραπεζοϋπάλληλοι έδειξαν για μια ακόμη χρονιά την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, συμμετέχοντας μαζικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, που διοργάνωσε και πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία η Γραμματεία Αθλητισμού της ΟΤΟΕ.


Μέσα σε ένα πολιτισμένο, ψυχαγωγικό και φιλικό κλίμα οι συνάδελφοι άδραξαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας όμορφες στιγμές σε αυτούς που τους παρακολούθησαν.


Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1/6/2011 στο γήπεδο Καισαριανής μεταξύ των ομάδων:


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ALPHA BANK 3 - 2

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ 1 – 1 κανονική διάρκεια 4 – 3 στα πέναλτι

Το πρωτάθλημα μπάσκετ ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22/6/2011 στο κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω μεταξύ των ομάδων:


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
EUROBANK – ΠΕΙΡΑΙΩΣ 91 - 73
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
MARFIN – ΕΜΠΟΡΙΚΗ 82 - 68

Ο εργασιακός αθλητισμός εδραιώνεται για τα καλά στη συνείδηση των τραπεζοϋπαλλήλων, με την ανταπόκρισή τους να αυξάνεται σημαντικά χρόνο με το χρόνο. Η δημιουργική διέξοδος, η χαλάρωση, η σύσφιξη σχέσεων και η ενδυνάμωση της επικοινωνίας που προσφέρει, βρίσκουν ολοένα και περισσότερους «οπαδούς» στην ΟΤΟΕ.


Η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη και το αγωνιστικό πνεύμα που καλλιεργούνται μέσω του εργασιακού αθλητισμού είναι απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία ενός συνεκτικού και διεκδικητικού εργατικού δυναμικού. Σε αυτή την κατεύθυνση η Γραμματεία Αθλητισμού της ΟΤΟΕ βρίσκεται κοντά και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία, με στόχο την αναβάθμιση του πλαισίου διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων.


Με την λήξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ ολοκληρώνεται και η φετινή αθλητική χρονιά. Μοναδική εκκρεμότητα το πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, καθώς η πραγματοποίησή του αναβλήθηκε για το Σεπτέμβριο, λόγω της διεξαγωγής των Παραολυμπιακών αγώνων στο ΣΕΦ.


Η Γραμματεία Αθλητισμού εύχεται σε όλους τους συναδέλφους ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το καθιερωμένο πλέον «αθλητικό ραντεβού» της για το Φθινόπωρο.