header image

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

05/07/2011

Η Γραμματεία Αθλητισμού της ΟΤΟΕ πραγματοποίησε φέτος πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στο γήπεδο βόλεϊ του Δήμου Αθηναίων στο Γουδί.


Στο πρωτάθλημα βόλεϊ έλαβαν μέρος οι ομάδες της Εμπορικής Τράπεζας, της Τράπεζας της Ελλάδος, της Marfin-Egnatia bank, της Eurobank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε ήρεμο, πολιτισμένο, φιλικό και συναδελφικό κλίμα.


Το επίπεδο του πρωταθλήματος αγωνιστικά ήταν υψηλό. Τους τελικούς αγώνες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συναδέλφων που δημιούργησε ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα.


Στους τελικούς του πρωταθλήματος μικρό τελικό έπαιξαν οι ομάδες Τράπεζας της Ελλάδος με την Marfin-Egnatia bank και στον τελικό η Εμπορική με την Eurobank. Νικήτρια του μικρού τελικού αναδείχτηκε η ομάδα της Τράπεζας της Ελλάδος με 3-0. Στον τελικό πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Εμπορικής η οποία νίκησε με 3-1 σετ.


Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

  • 1. Εμπορική Τράπεζα
  • 2. Eurobank
  • 3. Τράπεζα της Ελλάδος
  • 4. Marfin-Egnatia bank
  • 5. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ο Γραμματέας Αθλητισμού της ΟΤΟΕ Δημήτρης Μπαζίγος, μετά το πέρας των αγώνων έδωσε θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Προεδρείου της ΟΤΟΕ σε όλες τις συναδέλφισσες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα. Εξέφρασε την ευχή του, τον επόμενο χρόνο να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή με ομάδες και από άλλες Τράπεζες.


Προτιθέμεθα, επίσης, να διοργανώσουμε τουρνουά μπάσκετ γυναικών. Καλούμε τους Συλλόγους – μέλη της ΟΤΟΕ να φροντίσουν ώστε να συγκροτήσουν ομάδες γυναικών και να ενημερώσουν έγκαιρα τη Γραμματεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.


Η Γραμματεία Αθλητισμού της ΟΤΟΕ παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε προσπαθεί μέσα από τον εργασιακό αθλητισμό να προσφέρει διεξόδους χαλάρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων. Βρίσκεται κοντά σε κάθε αθλητική πρωτοβουλία.


Παρά την θετική ανταπόκριση των συναδέλφων στις αθλητικές δραστηριότητες της ΟΤΟΕ θα γίνουν περισσότερες προσπάθειες για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και αναβάθμιση.




Δημήτρης Μπαζίγος

Γραμματέας Αθλητισμού της ΟΤΟΕ